PA Services și Casa Ioana își unesc forțele și devin parteneri pentru prima oară în cadrul proiectului Casa Ioana Soup Kitchen în Gara de Nord. Ne-am gândit să aducem bucurie în sufletele unor oameni care zâmbesc mai rar.

După cum veți putea urmări în următorul link http://www.youtube.com/watch?v=rgj2cMTQQtk anul trecut proiectul a fost un mare succes. Anul acesta ne dorim să ne implicăm în acest proiect și să facem o diferență pentru cei nevoiași, însă, pentru acest lucru avem nevoie de ajutorul dumneavoastră mai mult ca niciodată.

Știm că există mult mai multe așezăminte care ar avea nevoie de asemenea donații. Știm! Și mai știm și că există multe alte companii care înțeleg că nu se poate vorbi despre o reușită durabilă fără o contribuție adusă comunității din care faci parte.

Tot ce vă cerem este să acordați puțin din timpul vostru acestui proiect pentru a face o donație constând în conserve de mâncare, îmbrăcăminte sau încălțăminte uzate și noi ne angajăm să distribuim toate aceste bunuri în data de 11 decembrie 2013 către cei nevoiași la evenimentul caritabil Soup Kitchen, pe cheltuiala noastră.

Donațiile pot fi lăsate în strada Iulia Hașdeu nr.1 ( lângă Gara de Nord ) sau în cazul unor donații substanțiale putem încerca să asigurăm colectarea acestora oriunde în România sau Marea Britanie.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon 0040 (0) 724.173553 sau 0040 (0) 21.207.4730 sau la adresa www.paservices.ro secțiunea Contact.

Multumim pe această cale și celor de la Casa Ioana .

Veți fi alături de noi?