„Draga Violeta, As dori sa confirm ajutorul acordat de catre tine in capacitate de consilier din partea PA Services & Events catre Asociatia Ireland Romanian Network. Fara acest ajutor ca prezentarea la intalniri si implicarea personala, ar fi fost improbabil ca evenimentul de Sf. Patrick si evenimente asociate sa aiba sau sa fi putut avea loc vreodata. In pozitia mea de Presedinte al Asociatiei a fost un privilegiu sa lucrez cu tine si sincer sper sa avem posibilitatea de a o face din nou. Nu as avea nici o ezitare in a recomanda PA Services & Events catre orice client viitor si ambii Ireland Romanian Network si Nobel Oil vor putea fi adaugati in lista voastra de clienti satisfacuti. Cu deosebit respect, John”

userJohn Long
Presedinte Ireland Romanian Network

„Lucrăm cu PA Services de mai mult de doi ani acum. Ei ne ajută cu managementul zilnic pentru terenuri în apropiere de București, nimic nu este problematic pentru echipa lor și mereu se implică și sunt de mare ajutor dacă sunt întrebari la care este nevoie de răspuns urgent, de fiecare dată la indemână când incerci a face managementul din străinătate. Nu aș ezita nici o clipă în a recomanda compania și personalul acesteia.”

userAnn Hargaden
Presedinte, Lisney, Dublin

„După ce am luat decizia de a înființa o nouă companie în România, în 2011, am achiziționat pachetul Platinum de la PA Services. Aveam nevoie de o asistentă personală, dar fluxul de numerar la început era incert și nu am putut să ofer cuiva un post cu normă întreagă. PA Services a fost soluția perfectă pentru necesitățile mele, s-au ocupat de transferul telefonului meu mobil, noi cărți de vizită, siglă și obiecte promoționale personalizate și s-au asigurat că toate cheltuielile zilnice ale companiei sunt introduse corect și transmise contabililor mei pentru plată. Am descoperit că prețurile lor sunt foarte rezonabile și partea cea mai bună este că nu a trebuit să îmi fac griji de chestiuni legate de angajare sau impozite către stat. PA Services mi-a adus și economii la cheltuielile de design, deoarece consultantul pe care mi l-au prezentat era mai convenabil ca preț decât cel pe care îl aveam deja”

userNigel K. Bell CEO
Property Management Services SRL

„Genesis Partners a avut nevoie de servicii de traducere rapide și fiabile din română în engleză pentru mai multe contracte în momentul în care ne-a fost prezentat PA Services. Am încheiat acum o perioadă de probă și putem confirma că suntem foarte mulțumiți de rezultate. Am beneficiat de un serviciu foarte personal, iar contractele noastre au fost finalizate în mai puțin de 24 de ore (uneori chiar peste noapte), ceea ce ne asigură că putem reacționa imediat la oportunitățile rapide din activitatea noastră. Prin urmare, anticipăm stabilirea unei relații de lungă durată cu PA Services."

userMichael G. Bell, Chairman
Genesis Partners SRL, Romania

"A lucra cu PA Services este o bucurie pentru mine. La telefon, email sau în persoană, ei au fost mereu soluția perfectă pentru cerințele noastre. Dacă ai nevoie de o asistentă personală, una profesională și dorești să salvezi bani, alege PA Services. Merită fiecare banuț!"

userKiss Bela, Managing Director
Publicistic, Romania

“Bazat in St.Andrews, Scotia, R&A, este autoritatea ce guverneaza Regulile de Golf. Am folosit PA Services pentru a obtine o traducere pentru o versiune scurta si publicare a Regulilor  in limba Romana si suntem foarte multumiti, nu numai de lucrarea finala a Carnetului de Golf , dar de asemenea si de serviciul oferit. Promti, eficienti si seriosi- exact ceea ce ai dori!”

userKevin Barker, R&A
R&A, Scotia