Pachete Ore Cost în Euro fără TVA Cost în Euro cu TVA
Bronze 3 60 72 Va rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a face o achiziție
Silver 10 170 204
Gold 20 300 360
Prețurile vor fi facturate la cursul BNR din data plății.

Planificarea si Organizarea Evenimentelor

1 ora de consultanță – Atunci când ați stabilit calendarul evenimentelor și aveți o idee sau o schiță a evenimentului, scrieți-ne și trimiteți-ne un sumar si o programare. Preturile sunt stabilite pentru orice buget și lucrăm îndeaproape cu cliențiinoștri pentru a-l stabili pe cel perfect pentru Evenimentul dumneavoastră!

Rezervați ora dumneavoastră de consultanță acum!

Secretara Executiva Online

Perioada de Proba Gratuită – Va oferim o ora in plus, gratuită pentru oricare dintre pachetele de mai sus la înregistrarea online pe pagina PA Services & Events si completarea unui contract.

*Traducerile autorizate, crearea de website sau actualizările de website nu sunt incluse.

Echipa PA Services&Events va oferă o gama variata de pachete destinate fiecărui tip de client si buget fie ca este vorba de client corporatist sau persoana fizică.

In consecință, pachetele noastre variază de la “Bronze” cu 3 ore pe luna , pana la “Gold” cu 20 de ore pe luna, iar daca aveți cerințe specifice, va rugam sa ni le adresați si vom face tot ceea ce putem pentru a croi ceva potrivit nevoilor dumneavoastră.

Suplimentar, dacă avețiun post vacant pe termen mediu în organizația dumneavoastră, spre exemplu pentru a acoperi un concediu de maternitate sau alte zile libere, putem recruta o persoana pentru acel post in numele dumneavoastră si ne putem ocupa de orice probleme legate de contractul de munca și plata taxelor. Aceste persoane pot lucra direct la biroul dumneavoastră în loc să lucreze online.

Alegeți pachetul si trimiteți cererea aici.