Pe drumul pe care ni l-am ales, de a fi alături de cei care fac afaceri și de a-i sprijini cu soluții din diferite domenii de activitate, contribuind astfel la succesul lor, mai facem un pas!

Acest pas este unul menit să crească nivelul calității serviciilor noastre și să îmbunătățească relația cu clienții noștri.

Pe această cale, dorim să-i anunțăm pe actualii și potențialii clienți, pe colaboratorii noștri, precum și pe cei care ajung pe site-ul nostru și pe blogul nostru în căutare de informații utile că, începând cu saptamana viitoare PA Services lansează noua versiune de site. Noua noastră imagine online este proiectată pentru a fi mai interactivă, vibrantă și mai ușor de utilizat decât varianta precedentă. Noua noastră imagine reflectă nu numai valorile companiei noastre, dar, de asemenea, ne diferențiază.

Această nouă interfață este prezentată într-un format actualizat cu secțiuni și servicii noi introduse pentru o navigare mai ușoară, un grad complet și ridicat de interactivitate cu utilizatorii. Noua adresă este alcătuită din numele complet al brandului www.paservices.ro.

Ne așteptăm să lansăm noua versiune a site-ului săptămâna viitoare, pentru ceea ce sperăm că va fi o surpriză foarte placută pentru dumneavoastră!

Vă mulțumim pentru tot suportul dumneavoastră de până acum și că sunteți alături de noi!