Descarcă prezentarea noastră

microfon-jpg

Ne-am început activitatea în 2011 ca o companie ce furnizează Servicii Online de Secretariat iar la cererea clienților, am început sa Gestionam, să Planificăm și să Organizăm Evenimente Private și Corporate.

Clienții noștri provin din diferite medii, inclusiv fonduri de investiții din UK, societăți imobiliare și persoane fizice, din România și din străinătate.

Secretara Executiva Online – în scurt
Serviciile oferite clienților noștrise referă numai la asistența necesară atunci când nevoie. Pe scurt, în baza unei cereri online virtuale via email, vă oferim oportunitatea de a crește productivitatea și de a reduce cheltuielile suplimentare, lucru care poate face ca activitatea să fie mult mai eficientă și profitabilă.

Evenimente – Planificare & Organizare
Oferim asistența clienților în identificarea bugetului corespunzător, atunci când este necesar ajutorul nostru, așadar planificăm evenimentul și organizăm toate aspectele legate de acesta, asigurându-ne căvor avea eveniment perfect în ziua acestuia, putând oferi și servicii de hostess în ziua evenimentului pentru a întâmpina invitații.

Prima ORA de consultanță este din partea noastră, așadar, nu mai ezita și transformați-vă EVENIMENTUL în realitate.

Rezumând cele de mai sus…

În principiu, clienții și activitatea noastră de până acum ne recomandă. Ori de câte ori doriți să organizați un eveniment de calitate sau dacă aveți nevoie de asistența unei asistente personale online, contactați-ne!

Noi vă putem ajuta!

În plus, obiectivul nostru este de a furniza servicii de înaltă calitate și deoarece confidențialitatea este foarte importantă, vă asigurăm că toți colaboratorii noștri semnează un acord de confidențialitate pentru a vă respecta intimitatea.

De ce să nu analizaţi astăzi oferta noastră completa de Servicii si contactați-ne pentru a deveni unul din clienții mulțumiți de colaborarea cu noi!

connected_world1

Cum puteți deveni clientul nostru?

E suficient să vă creați un cont pe site-ul nostru cu informațiile despre voi, să selectați pachetul dorit și să plătiți pentru el. După aceea vă veți putea ocupa de lucrurile cu adevărat importante pentru voi, noi vom realiza activitățile specificate cu profesionalism.

Toate datele pe care le introduceți sau pe care ni le transmiteți vor fi tratate ca și confidențiale, conform politicii noastre de confidențialitate.