PA Services a fost creată ca o alternativă online, eficientă din punct de vedere al costului, pentru clienții noștri corporate care au o asistentă personală angajată cu normă întreagș. Lăsați-ne să vă eliberăm de o parte din stres prin delegarea unor activități către noi, pentru ca voi să vă ocupați de lucrurile cu adevărat importante. Plătiți exact pentru ce aveți nevoie și beneficiați de serviciile unei asistente personale cu experiență, oricând aveți nevoie.

Beneficiile serviciilor oferite de PA Services sunt multiple: time management, fără concediu medical și nici angajați stresați, fără taxe guvernamentale, fără probleme de personal, personal concentrat la taskurile solicitate și la dispoziția dumneavoastră. PA Services reduce cheltuielile, elimină eventualele problemele cu forța de muncă și evită sarcinile inutile în ceea ce privește contractele angajaților și impozitele.

Ne diferențiem de ceilalți prin aceste trăsături semnificative și ne vom distinge și în continuare, pentru că lucrurile nu se opresc aici, aceasta fiind o promisiune pe care ne-am angajat să o urmăm în primul rând față de noi înșine. A fi cu un pas înaintea tuturor și a gândi liber, nu mai sunt de mult timp simple slogane, ci constituie necesități.

Întreprinzătorii aflați la început de drum, oamenii de afaceri cu experiență îndelungată găsesc în același loc soluții prompte și eficiente care corespund exact nevoilor lor. Gama de servicii este variată: programări, călătorii, evenimente, gestionare marketing pentru clienți, web design, traduceri, telefoane personalizate și multe altele.

Dacă credeți că am uitat de persoanele fizice, vă înșelați. Pentru ele avem o gamă variată de servicii, începând cu programări la pedichiură, doctor, manichiură, restaurante, cadouri pentru diferite ocazii, degustări de vin, transport și multe alte servicii.

Vizitați site-ul nostru www.paservices.ro și convingeți-vă.

Bucurați-vă de beneficiile delegării muncii în mediul virtual.